Velkommen til Villdyr

Villdyr er en bedrift som digger digitale utfordringer, fet kode og kreative løsninger. Skal du ha noe på nett? Da har du helt klart kommet til rett plass, vi utvikler det meste av løsninger man kan putte på internettet. Vi har god kode etikk, følger standarder og lever for god kode, dette gjør at du som kunde får et produkt du kan være stolt av, vi tar eierskap i alle prosjekter, og det er viktig for oss at du er fornøyd, og at vi leverer et produkt vi kan peke på og si, vi har laget det.
stripe payments

Ta betalt på nett

Vi er gode på å ta betalt på nett, vi har erfaring med flere typer betalingsløsninger, med vår hjelp, så kan du selge, nesten hva som helst på internett.

Vi hjelper deg gjerne med nettbutikk, donasjoner eller rett å slett kun ta betalt.

Timebestilling

Skal du selge timer? Hvorfor ikke gjør det gjennom nettsiden din, gode idé?

Da har du kommet til rett plass, vi har vårt eget system for timebestilling. Med vårt system kan du begynne å selge timer til kunder på nett, profesjonelt og enkelt, vi oppdaterer systemet vårt stadig vekk med ny funksjonalitet.

Med vårt system vil du få flere timebestillinger.
online_organizer
QA engineers

Service-avtale

Er du lei av at siden din kræsjer, eller har du kanskje ikke tid til å ta vare på den? Ikke noe problem! Vi tar gjerne vare på nettsiden din, vi forstår at ikke alle har tid til å passe på nettsidene sine. Vi sørger for at nettsiden din alltid er oppdatert, sikker og yter maksimalt. Så kan du finne på noe annet.

Server/hosting

Vi har våre egne servere i skyen, som betyr at vi kan tilpasse en løsning, som passer akkurat deg! Vi vet hvor viktig det er med raske og responsive nettsider. Vi tar oss av backups, oppdatering og optimalisering av server, så du får en nettside som yter maksimalt. Sikkerhet er vårt fokusområde, og vi sørger for at nettsiden din hostes på en sikker server.
secure server
house searching

Boligvelger? Jepp!

Vi utvikler nettsider som lar deg enkelt vise frem boenheter til potensielle kjøpere. Vår boligvelger er responsiv, moderne og vi lager stadig vekk nye funksjoner vi tror du kan ha nytte av. 

Vi integrerer gjerne mot andre løsninger meglere har behov for, det er bare å ta kontakt så finner vi en løsning.

Boligvelgeren kan også brukes til å markere tomter på et kart, for å enkelt vise frem dette på nett.

Bli synlig på nett i dag, og selg mer!

Affiliate marketing

Har du behov for et affiliate marketing program til nettbutikken din? Det kan vi ordne. Øk din omsetning ved å la dine kunder jobbe for deg!
invest
chat_bot

Automatisering

Har du prosesser i din bedrift som du ønsker å automatisere, for å forenkle og optimalisere din hverdag? Her kan du spare mange timer, og timer spart er penger spart.

Ta kontakt med oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg å automatisere din bedrift!

Vi automatiserer det meste av digitale prosesser, alt fra kontraktunderskriving, ferieavvikling til mer avanserte prosesser. 

Villdyr

Org. nr. 922 643 008