Kjøpsvilkår

Vilkår / Avtale for driftsavtale og/eller utviklingstjenester.
Definisjon av partene

Selger: Villdyr AS
Organisasjonsnummer: 922 643 008
Postadresse: Egne Hjem 18, 5750 Odda
E-post: sondre@villdyr.no
Telefon: 95 97 92 46

Kjøper: person som er oppgitt som kjøper i bestillingen.

Generelt
Kjøpsvilkårene gjelder for alt salg av produkter og tjenester fra Villdyr.no til forbrukere i Norge. Kjøpsvilkårene, sammen med kundens bestilling (bekreftet gjennom en ordrebekreftelse) utgjør det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Vi gjør ikke forretninger med personer under 18 år.

Priser
Alle priser er eksludert mva., med mindre annet utrykkelig er nevnt. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme i ordresammendraget før bestilling gjennomføres, og vil inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet.
Prisene er i stadig forandring, og vi tar derfor forbehold om prisendring.

Rabattkoder
Rabattkoder er kun gyldig i det aktuelle tidsrommet som er opplyst. Noen rabattkoder og avtaler er personlige og vi forbeholder oss retten å deaktivere rabattkoder ved eventuelle misbruk. Rabattkoder kan ikke kombineres med andre rabattkoder, eller andre former for rabatt.

Betalingsmetoder
Kjøpesummen kan gjøres opp gjennom Stripe (Visa og Mastercard). Ved bruk av kort vil kjøpesummen bli reservert på kortet ditt ved bestilling, kortet vil belastes av Stripe.

Ved eventuell refusjon vil pengene automatisk settes tilbake til samme konto. I det man trykker "kjøp", aksepterer man kjøps- og leveringsbetingelsene.

Forsinkelser
Dersom det oppstår vesentlige forsinkelser i levering av tjenesten du har bestilt, vil Villdyr AS gi deg beskjed om dette.

Forbehold
Villdyr tar forbehold om at prisfeil og trykkfeil/bildefeil kan forekomme. Skulle slike feil oppstå vil vi prøve å løse dette på best mulig måte.