Om oss

Den nye digitale generasjonen

Vi er et ungt, innovativt og nytenkende byrå på Nordmøre. Vi består av to personer med forskjellig kompetanse på flere område. Vi utfyller hverandre med utdannelser innen design, programmering og markedsføring. Samtidig som vi har erfaring fra utrolig mange spennende prosjekter.

Det er viktig for oss å følge nye trender. Det betyr at vi alltid ønsker å ligge et steg foran. Vi er veldig opptatt av at du som kunde ikke bare dekker et område av en digital opplevelse.

Vår filosofi

De fleste ønsker å ha en nettside for å være mer synlig. Men det er så mye mer enn det. For at dine kunder skal anvende dine tjenester eller produkter, så må dette dekke deres behov eller problemstilling innen 3 sekunder når de besøker nettsiden.

Det er her vi kommer inn i bilde å sørger for at din historie, budskap eller kommunikasjon treffer den som besøker nettsiden. Det er så viktig å spille på følelser eller kjennskap til det du selger.

Ønsker du å vite mer om våre tanker rundt dette?

Spørsmål?

Lurer du på noe om tjenestene våre, eller bare vil slå av en prat?
Kontakt oss
Kontakt oss
Adresse: Lauvhaugvegen 2, 6530 Averøy
Følg oss
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram