Behandling av personopplysninger

Når du bruker nettsiden vår/eller er i kontakt med oss for eksempel ved å opprette konto, benytter et kontaktskjema, eller melder deg på nyhetsbrevet vårt, så vil Villdyr AS behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er, og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

  • Sende ut markedsføring, nyhetsbrev og informasjon om vår virksomhet: E-postadresse og mobilnummer. Behandlingen skjer på grunnlag av avtale med deg.
  • Bruke din opplastede informasjon (E-post, telefonummer, navn) til å markedsføre direkte til deg på Facebook, Google og andre liknende tjenester.
  • Besvare henvendelser som kommer inn til oss: Navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandling av personopplysninger skjer på grunnlav av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for oss for å hjelpe deg med det du lurer på.
  • Rekruttering til nye stillinger hos oss. CV, søknad, attester og referanser. Behandling av personopplysninger skjer på grunnlag av samtykke som du har gitt.
  • For å få informasjon om bruk av våre nettsider bruker vi informasjonskapsler (cookies). Dette for at du skal kunne logge deg inn på siden, for at du skal kunne handle varer i nettbutikken og for trafikkanalyse. Vi iveratear personvernet ditt ved at vi kun bruker opplysningene til statistikk. I denne statistikken er det ikke mulig å identifisere deg som person.

Utlevering av personopplysninger til andre

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.
Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt.

Bruk av Cookies/Informasjonskapsler

Cookies/Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i din nettleser for at nettsider skal “huske” deg. Vi benytter disse for å gi deg en best mulig opplevelse på nettsiden (bannere du har lukket blir ikke vist igjen, innloggingsinformasjon til konto huskes, osv), for analyse (vi kan, anonymt, se om brukere returnerer til siden og hvor lang tid som trengs for å gjennomføre et kjøpt o.l.), samt markedsføring (vi kobler informasjon om at du har besøkt siden opp mot din eksisterende bruker hos eksempelvis Facebook og Google, slik at vi kan markedsføre relevante produkter til deg).
Du kan når som helst slette Cookies/Informasjonskapsler i nettleseren, samt unngå å godta dem på vårt cookiebanner. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke her.

Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

For å ta i bruk dine rettigheter kan du sende en e-post til: [email protected]. Vi vil svare på din henvendelse så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på er ved å sende oss en e-post på [email protected]

Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

Endringer

Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

Rull til toppen