Programmering - skalerbar kode

Det er ikke alle problemer som kan eller bør løses med et ferdig rammeverk som WordPress. Ofte bør man tenke på skalerbarhet, og om det er praktisk å bygge ut en side med spesiell funksjonalitet i et CMS. Noen ganger kan det være store fordeler med å bygge opp et system fra bunnen av. Både med tanke på funksjonalitet, skalerbarhet og hvor godt det løser problemet.
Mann foran tre dataskjermer som programmerer

Hvorfor er skalerbarhet så viktig?

Grunnen til at skalerbarhet er så viktig når du skal utvikle et produkt er fordi det er viktig at produktet har rom til å utvikle seg, vokse og kunne bygges ut med nye funksjoner etterhvert som ideen din utvikler seg, eller behov endrer seg. Produktet som utvikler seg må også håndtere at det kommer til flere brukere, og at det blir mer belastning på systemet, også her er skalerbarhet utrolig viktig. Hvis man utvikler et produkt som ikke skalerer bra, så vil man til slutt sitte med et produkt som ikke tåler høyere belastning. Da kan man enten prøve å forbedre eksisterende kode eller begynne helt på nytt. Ofte vil forbedring av kode gjøre det enda verre. Derfor er det utrolig viktig at man tenker på skalerbarhet fra dag en.

Poenget med skalerbarhet er å kunne møte forespørselen fra markedet. Problemet med markedet er at det ikke er statisk, men dynamisk, som betyr at et produkt må kunne endres etter hva forbrukeren forventer og vil ha. Så hvis du vil være konkurransedyktig med ditt produkt, så er det viktig at du fokuserer sterkt på å kunne skalere etter vekst.

Hvilke tjenester tilbyr vi?

Vi leverer det meste innen kode. Vi elsker å bygge opp ting fra bunnen av, og sammen med deg finner vi alltid den beste løsningen på problemet du vil løse. Vi er ganske agnostiske når det kommer til programmeringsspråk, og vi vet at det ikke er ett språk som er rett til alt, så derfor har vi kompetanse på flere språk og rammeverk, noe som gir deg en stor fordel når vi koder for deg.
Laravel + VueJS = ❤
Vi digger Laravel! Har du et spennende prosjekt som ikke bør bygges på WordPress? Vi bygger det gjerne i Laravel for deg. Det gjør at du enkelt skalerer opp prosjektet senere. Dette gir deg enda mer tilpasningsdyktig kode, som skalerer etterhvert som dine behov endres. Vi bruker gjerne Vue sammen med Laravel. Noe som gir deg en robust og fremtidsrettet frontend, og en stabil, godt testet og trygg backend i Laravel. Denne løsningen passer godt til mer komplekse problemstillinger som skal løses, hvor man har behov for kontroll over hele kodebasen, og hvor man ønsker å funksjoner som kanskje ikke passer inn med WordPress sin skalerbarhet.
Headless CMS med WordPress
Vi leverer mer enn gjerne WordPress som en headless CMS løsning. Her benytter vi WordPress sitt Rest API, og kobler dette mot en frontend basert på Vuejs(i en Jamstack løsning). Dette gjør at vi enkelt kan tilpasse frontenden enda mer, og sy sammen flere APIer. Dette gjør også at du får en side som tåler enorme mengder med trafikk. Da det som blir servert dine besøkende er en statisk html side, men du har fortsatt WordPress sitt kraftige CMS system i backend for å legge ut nye artikler. For å tilpasse denne stacken ytterligere benytter vi gjerne ACF pro. Dette er en løsning som passer for sider som forventer store mengder besøkende, eller hvis du har lyst på en litt mer moderne og fleksibel frontend, vueJS gir deg veldig stor fleksibilitet. En annen fordel er at man kan bytte ut backenden i fremtiden, og koble frontenden mot et annet CMS.
WordPress utvidelse
Er du ute etter helt spesifikk funksjonalitet for din WordPress side? Da har du kommet til rett plass, vi utvikler gjerne egen funksjonalitet til din WordPress side, vi leverer dette i form av en utvidelse, som gjør at koden vi legger inn på siden din, er inne i denne utvidelsen. Dette gjør at kodebasen blir ren, du slipper å være redd for å oppdatere siden din, og du vet alltid hvor koden vår ligger. Vi utvikler nesten alt til WordPress, så det er bare å ta kontakt med ønsket funksjonalitet, så sender vi deg et tilbud på dette.
Tilpasset skjemafunksjonalitet
Har du et skjema du ønsker å lage, men det er kanskje litt avansert? Vi lager alt av tilpassede skjemaløsninger til WordPress, alt fra prisestimat kalkulatorer, jobb søknadsskjema, utfylling av pdf, ta kontakt så finner vi løsningen på ditt skjema.
Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere programmering

Spørsmål?

Lurer du på noe om tjenestene våre, eller bare vil slå av en prat?
Kontakt oss
Kontakt oss
Adresse: Lauvhaugvegen 2, 6530 Averøy
Følg oss
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram