Administrert hosting

Nettsider
Digital markedsføring
Custom kode
Søkemotoroptimalisering

Administrert hosting 

Når man driver bedrift er det ikke ofte man har tid, eller ønsker å administrere serveren / nettsiden sin selv, det er ofte store fordeler med å sette det bort til noen som kan det, og som kan det å drifte nettsider profesjonelt.

Villdyr tilbyr administrert hosting, dette sørger for at serveren siden din hostes på alltid yter maksimalt, som betyr at nettsidene dine vil være raske for de som besøker de, dette er veldig viktig, da brukere ofte fort forlater et nettsted som er tregt. Hver besøkende kunne vært en potensiell kunde, så her taper man fort penger hvis man sparer for mye på hostingen.

Et raskt nettsted har scorer også bedre hos Google sin søkemotor, en nettside som scorer bra hos google, kommer gjerne langt opp i søket, noe som betyr at det er større sjanse for at en  bruker kommer inn på din nettside. Du kan lese mer om søkemotoroptimalisering her.

Vi sørger for at nettsiden, og serveren den hostes på er rustet for fremtiden, og klar til å møte morgendagens utfordringer. Serverne våre er under kontinuerlig oppsyn, og vi oppdaterer og patcher de stadig vekk. Våre teknikere har lang erfaring innen drift, og vi hoster mer enn gjerne krevende nettsider.

sokemotoroptimalisering seo ny

Har nettsiden din blitt hacket?

Har du vært så uheldig at nettsiden din har blitt hacket, eller infisert av virus? Vi i Villdyr tar gjerne opp kampen mot virusene og hackerne for deg, vi fjerner kode som ikke skal være der, og tetter sikkerhetshullet for deg. En hacket nettside er ikke særlig morsomt å ha, og det ser ikke bra ut om mulige kunder ser at nettsidene dine er nede for telling.

Hvordan vet du at nettsiden din er hacket?  

Det største problemet med hackede / infiserte nettsider er at man ikke alltid vet at man er hacket, og noen kan ligge å tappe informasjon fra nettsiden din, bruke serveren din til lysskye aktiviteter, endre koden for å stjele info eller mine bitcoin, uten at dette vises på noe som helst måte, helt frem til dagen det smeller, og du finner ut at du har lekket masse informasjon, eller må betale mye i serverkostnader for ressurser noen andre har brukt på din server. Det er her Villdyr kommer inn, vi sørger for å scanne nettsidene dine for infiltrasjoner eller virus daglig, vi sørger for at brannmuren er tett, og vi minsker sjansen for at noen kommer seg inn.

Bli med i flokken!

Vi tar gjerne nettsidene dine inn i flokken vår, når vi administrerer din sikkerhet så er nettsidene dine trygge! 

Spørsmål om sikkerhet?  

Ta gjerne kontakt med oss for en prat.

Rull til toppen