Administrert sikkerhet

Nettsider
Digital markedsføring
Custom kode
Søkemotoroptimalisering

Administrert sikkerhet 

Når en nettside lanseres på internett, så ligger den også åpen for alle som ikke har gode hensikter. En nettside har en stor angrepsflate, og den vil daglig utsettes for flere typer angrep, angrep du ser, og angrep du ikke legger merke til, alt fra falske kjøpsordre for å fylle opp databasen din, falske besøkende, virus og faktiske angrep mot nettsiden din.

Vi i Villdyr tilbyr en administrert sikkerhetsløsning hvor vi tar vare på nettsiden din, vi sørger for at den er godt rustet mot mulige angrep, og vi passer på den 24 timer i døgnet mot alle typer angrep. Vi sender deg regelmessige rapporter så du ser hva som har skjedd, og hva vi har gjort for å beskytte siden din.

Villdyr oppdaterer seg alltid på siste nytt innen sikkerhet, og vi passer på at vår faglige kompetanse alltid er oppdatert. Ved å la Villdyr administrere sikkerheten på nettsiden din, så sørger du for at nettsiden din er trygg for deg, og dine besøkende.

sokemotoroptimalisering seo ny

Har nettsiden din blitt hacket?

Har du vært så uheldig at nettsiden din har blitt hacket, eller infisert av virus? Vi i Villdyr tar gjerne opp kampen mot virusene og hackerne for deg, vi fjerner kode som ikke skal være der, og tetter sikkerhetshullet for deg. En hacket nettside er ikke særlig morsomt å ha, og det ser ikke bra ut om mulige kunder ser at nettsidene dine er nede for telling.

Hvordan vet du at nettsiden din er hacket?  

Det største problemet med hackede / infiserte nettsider er at man ikke alltid vet at man er hacket, og noen kan ligge å tappe informasjon fra nettsiden din, bruke serveren din til lysskye aktiviteter, endre koden for å stjele info eller mine bitcoin, uten at dette vises på noe som helst måte, helt frem til dagen det smeller, og du finner ut at du har lekket masse informasjon, eller må betale mye i serverkostnader for ressurser noen andre har brukt på din server. Det er her Villdyr kommer inn, vi sørger for å scanne nettsidene dine for infiltrasjoner eller virus daglig, vi sørger for at brannmuren er tett, og vi minsker sjansen for at noen kommer seg inn.

Bli med i flokken!

Vi tar gjerne nettsidene dine inn i flokken vår, når vi administrerer din sikkerhet så er nettsidene dine trygge! 

Spørsmål om sikkerhet?  

Ta gjerne kontakt med oss for en prat.

Rull til toppen