Viktigheten av synlighet på internett

Viktigheten av synlighet på nett, og hva vi kan tilby for å hjelpe din bedrift. Alle bedrifter bør være synlig på internett, er din bedrift synlig?

Alle bedrifter bør prøve å oppnå best mulig synlighet på internett. Har du sjekket om din bedrift er synlig? Vet du om dine kunder finner deg på nett? Ett Google søk vil vil bombardere en mulig besøkende, og en mulig besøkende er et mulig salg. Internett er overalt i 2021, og det er i internett fremtiden ligger. Derfor er det utrolig viktig at din bedrift er synlig. Det er viktig at kundene faktisk finner frem til ditt nettsted. Hvis du ikke jobber aktivt for at det er akkurat din bedrift som popper opp når noen bruker et søkeord som passer din bedrift, så har du tapt et mulig salg!

Vi i Villdyr er der for deg hvis du trenger hjelp med å øke din synlighet på nett, du kan enkelt kontakte oss ved å klikke på knappen nedenfor, så kontakter vi deg, og hjelper deg med å øke din bedrifts synlighet på nett.

Bedre synlighet - mer trafikk - økt salg 💰

Det er flere puslespillbiter som må legges riktig om du ønsker å skape en suksessrik bedrift. Om du har en nettbutikk, fysisk butikk, leverer tjenester eller blogger, så blir det stadig viktigere og viktere å sørge for at synligheten for din geskjeft er på topp. At en bruker finner frem til akkurat deg, er alfa omega om du har lyst på et salg. Det er viktig at når en mulig kunde søker på et nøkkelord som passer inn under det du driver med, så må din bedrift komme frem, en mulig besøkende besøker ofte bare topp 5 på Google, og klikkene går rett ned etter den femte, så hvis du ikke er på topp fem i søkeresultatet, så får du også mye mindre besøkende.

Hvordan kan man markedsføre effektivt? 👑

Grunnmuren for å kunne markedsføre effektivt digitalt er å ha et brukervennlig nettsted som er utviklet for å konvertere, med godt innhold. Hvis du ikke har et godt nettsted, så er egentlig alt du gjør av digital markedsføring nyttesløst, da det til syvende og sist er nettstedet ditt som overtaler brukeren.

Det er også viktig med en gjennomtenkt strategi, vi leverer skreddersydd markedsføringsstrategier med målrettingsmuligheter, vi tilpasser budskap og alle våre resultater er målbare, noe som er fundamentet for å lykkes. Ved å måle alle resultater, så finner vi ut hva som funker, og trykker enda hardere på disse knappene. Det som kjennetegner de som vinner på synlighet, er at de har store deler av markedsføringsbudsjettet sitt i digitale kanaler. I digitale kanaler er det viktig å måle resultatene, så du ser om du innfrir dine målsetninger!

Hva er en søkeannonse, og bør i bruke det? 🤔

Ved å bruke Google AdWords kan man kjøpe annonser som vises i Google sitt søkeresultat, her kan man velge hvilke nøkkelord man ønsker å treffe på, og man får skrive inn en tilpasset annonsetekst, disse annonsene bør lede inn til en passende landingsside på nettsiden din. Denne landingssiden bør inneholde god informasjon om produktet du annonserer for, tekster som kjapt informerer brukeren hvorfor de bør investere i ditt produkt. Og en friksjonsfri kjøpsreise, som gjør at brukeren får handlet produktet smidigt.

En søkeannonse går ofte fort å sette opp, og å publisere, mens søkemotoroptimalisering gjerne er en lang og tidkrevende prosess. Google AdWords tar kun betalt om noen faktisk klikker på annonsen din, men det du må huske er at fremfor å treffe på et utall søkeord, så er det viktigere å treffe på de søkeordene som har en helt klar kjøpsintensjon. Det er ofte lurt å avgrense søkeorden for annonsen til noen som har blitt brukt for å treffe på nettsiden til tidligere, dette kaller vi remarketing for søkeannonser.

Nyhetsbrev 📧

Nyhetrsbrev er en fin måte å spre kunnskap, gode tilbud, nye tjenester og å vedlikeholde relasjoner med tidligere kontakter. Det du må merke deg, er at det er ulovelig å sende ut nyhetsbrev til mottakere som ikke har gitt deg samtykke til dette.

Det å sende ut et nyhetsbrev med relevant og målrettet innhold til mottakere som har gitt deg samtykke til det, bør være en del av din strategi for digital markedsføring. En godt formulert e-post, har ofte utrolig god konverteringsrate i forhold til andre kanaler, og vi vet av erfaring at de som har kjøpt noe av deg tidligere, gjerne kjøper noe igjen.

Det å sette sammen en god e-post trenger ikke ta veldig lang tid, og ofte går det fortere og fortere, for jo flere nyhetsbrev du har satt opp, jo flere maler vil du ha som du kan bruke igjen ved en senere anledning. Dette er en veldig fin måte å holde kontakt med tidligere kunder, og å vise de at du fortsatt er aktuell. Det vil også medføre at de velger dine tjenester og produkter igjen.

Øke din synlighet 🚀

Det første man må ta tak i hvis man ønsker en sterkere tilstedeværelse på internett, er å friske opp nettsidene. Det er utrolig viktig å ha kvalitetsinnhold, gode tekster, men også sørge for at de er leservennlige, da tenker man ofte på fontstørrelse, luft, osv. Men man må også sørge for at man skriver tekstene med de søkeordene man ønsker å treffe på ( dette er det vi kaller søkemotoroptimalisering). Google går ofte gjennom nettsider for å se om de er bra for brukerne, og hvis man scorer bra her, så vil Google prioritere ditt nettsted, og dermed sende flere besøkende til din nettside, og hvert besøk er en mulig kunde! I starten så er det ingen som vet at du finnes, og det er det man må anta, man må derfor jobbe hardt for å sørge for at flere og flere finner ut at man finnes. Internett er gigantisk, og det er fort gjort å bli usynlig på nett, helt til man har fått Google til å forstå at man leverer kvalitetsinnhold, og det er her Villdyr kommer inn, vi kan hjelpe deg med alt innen bygging av nettsider, og søkemotoroptimalisering!

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud for å øke din bedrifts synlighet på nett, ta det første steget for å øke ditt salg i dag!

Spørsmål?

Lurer du på noe om tjenestene våre, eller bare vil slå av en prat?
Kontakt oss
Kontakt oss
Adresse: Lauvhaugvegen 2, 6530 Averøy
Følg oss
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram